Slaaphefdak camperombouw

Slaaphefdak en hefdak

CamperfiXX levert bouwpakketten van camperkasten, keukens en toebehoren. Daarnaast leveren we een viertal RDW goedgekeurde slaapbanken. Tevens bouwen we bestelwagens om tot camper. Wil je samen met ons een camper bouwen? Ook dat kan en je bespaart veel.

Door de verschuifbare slaapbank heb je veel woonruimte. Dat ruimte gevoel wordt versterkt indien je het slaaphefdak geheel open ritst. Bekijk deze video om dat te zien. 

Verschillen tussen hefdak en slaaphefdak:

  • Een hefdak heeft scharnieren, een slaaphefdak heeft schaarscharnieren waardoor je een veel groter ruimtebeleven hebt.
  • Een hefdak is ultra plat, een slaaphefdak is hoger om een matras er in te kunnen bergen.
  • Voor een korte en een lange camper wordt hetzelfde hefdak gebruikt, een slaaphefdak voor een verlengde bestelauto is langer dan voor een korte bestelauto.
  • Wellicht is een slaaphefdak waardervaster dan een hefdak
  • Een slaaphefdak is duurder in aanschaf dan een hefdak

Onze (slaap) hefdaken zijn een onderdeel van een interieur. Uniek van de CamperfiXX camper-interieurs is dat je slaapt op een breedte van 140 cm. Dat is veel comfortabeler dan slapen op de gebruikelijke 112,5 of 120 cm! Bekijk onze interieurs:

We werken nauw samen met één van de grootste camperombouw bedrijven van Nederland, de firma Atrion. Zowel Atrion als wij zijn gevestigd in Friesland. Atrion bouwt het genoemde hefdak in.

Austops slaaphefdak voor VW T5/T6 camper en Opel Vivaro/Renault Trafic camper

Wij zijn importeur van Austops slaaphefdak voor de VW T5 en T6 camper en Austops slaaphefdak voor de Opel Vivaro / Renault Trafic camper. Austops maakt meer dan 1.000 slaaphefdaken per jaar. Dit slaaphefdak is heel gemakkelijk zelf te plaatsen maar natuurlijk kunnen we dit slaaphefdak ook voor je plaatsen. Uniek is de uitvoering voor de Opel Vivaro en Renault Trafic camper met lange wielbasis. 

Afbeelding  

Prijs, excl. inbouw

slaaphefdak peugeot expert

 

We bouwen veel Fixxters  op basis van de Peugeot Expert, Citroën Jumpy, Toyota Proace en Opel Vivaro lengte 2. De 35 cm langere Fixxter XXL bouwen op de genoemde types, maar dan lengte 3. Deel ombouw is mogelijk; wij plaatsen het slaaphefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank en we verzorgen de RDW keuring. Klik hier op de website Fixxter en Fixxter XXL.

vw t5 slaaphefdak

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie slaaphefdak VW T5 en T6 camper

slaaphefdak vw t5

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie slaaphefdak Opel Vivaro en Renault Trafic

Neem contact op met ons over de mogelijkheden
camperfixx camperombouw

Een verhoogd dak, op de foto een Renault Trafic L2H2 = Opel Vivaro L2H2, is natuurlijk een alternatief voor een (slaap) hefdak.

Over de gehele vloer heb je stahoogte en je hebt de mogelijkheid tot het maken van bovenkastjes.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 

Tags: hefdak camperombouw, hefdak VW T5 camperombouw, slaaphefdak Renault Trafic, slaaphefdakVW T5