Complete doe het zelf inbouwset Boxer, Ducato en Jumper

 

De Fiat Ducato, en daarmee ook de Citroën Jumper en Peugeot Boxer, zijn heel populair om om te bouwen tot een buscamper. De Ducato is breder dan bijvoorbeeld de Mercedes Sprinter, je kan er dus een dwarsslaper van maken. De lengte van het bed bedraagt dan ongeveer 192 cm.

CamperfiXX heeft voor de Fiat Ducato een goedgekeurde dinette ontwikkeld, daarmee maak je van een 2 of 3 persoons bestelwagen een 4 of 5 persoons camper! Want wat is leuker dan erop uit trekken met vrienden, kinderen of kleinkinderen?

CamperfiXX levert al jaren bovengenoemde gecertificeerde dinette en een complete meubelset vooor de Fiat Ducato en vergelijkbare bestelwagens. Deze meubelset bestaat uit een bed met matras, kast, topkast, tafel en keuken.

We hebben in 2019 de vier persoons Fixxter en Fixxter XXL op de markt gebracht, zie www.fixxter.nl . De vraag naar deze zuinige campers voorzien van Euro 6 motoren is zo groot dat we de ombouwactiviteiten met betrekking tot de Fiat Ducato overgedragen hebben aan 3B-Camperinrichting  gevestigd te Barneveld.

Gegeven van 3B-Camperinbouw:

www.3b-camperinbouw.nl

 

0342 - 42 43 73

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit bedrijf heeft ervaring in het bouwen van grotere campers op basis van onder andere de Ducato. Daarbij kunnen ze gebruik maken van de gecertificeerde gordelbok.

 

 

 

Tags: Ducato buscamper, ombouw Fiat Ducato, ombouw Fiat Ducato camper, ombouw Ducato buscamper