Elektrische camper

Camperfixx efixxter xxl 6
Elektrische camper, 4 of 5 persoons versie

De e-Fixxter en de 35 cm langere e-Fixxter XXL zijn  elektrische campers en verkrijgbaar in een 4 persoons en een 5 persoons versie. Door de compacte bouw zijn ze uitstekend als dagelijkse auto te gebruiken. De hoogte bedraagt minder dan 200 cm, handig als je een parkeer garage wilt gebruiken. Een trekhaak is leverbaar, uniek voor een elektrische auto. Vergeleken met andere elektrische auto's kan je met deze auto veel meer plezier beleven!

Actieradius van onze elektrische camper, de e-Fixxter

De actieradius van het basisvoertuig bedraagt ongeveer 300 KM volgens de WLTP normering.  Natuurlijk hebben we er zelf ook proeven mee gedaan, praktijkcijfers wijzen uit dat de actieradius ongeveer 250 KM is. Je kan het accupakket snelladen, in slechts 3/4 uur is de accu maar liefst 80% vol. In veel gevallen zal deze actieradius bij dagelijks gebruik meer dan voldoende zijn. Even in een dag met je elektrische camper naar Zuid Frankrijk rijden is echter niet mogelijk. Indien je een paar keer een stop maakt dan kom je er wel.  Misschien zal je je manier van vakantie vieren iets moeten aanpassen aan een elektrische camper. Je vakantie begint niet pas wanneer je op je eindbestemming gekomen bent, de weg ernaar toe is al vakantie. 

Voor wie is de e-Fixxter en e-Fixxter XXL?

De e-Fixxters zijn een doorontwikkeling van de 'gewone' diesel aangedreven Fixxter en Fixxter XXL. De elektrische versies zijn ontwikkeld voor mensen die het comfort van een elektrische auto niet willen missen en belangrijk vinden de ecologische footprint te verkleinen. Ecologisch bewust reizen is volgens onze visie meer dan een boom planten ter compensatie van een vliegreis en is ook meer dan tijdens je vakantie op een marktje een lokaal product kopen.

De e-Expert en de e-Vivaro vormen de basis

De Fixxter is gebouwd op de e-Expert en de nagenoeg identieke e-Vivaro Lengte 2. Op de L3 basis bouwen we de Fixxter XXL. We hebben nagenoeg altijd er wel eentje op voorraad staan.

Inruil van je huidige auto

De kans is groot dat je je huidige auto, of camper, wilt inruilen. Natuurlijk kan dat.

Ga je er zelf eentje bouwen?

Afgelopen jaren hebben we heel wat campers geleverd waar de klant zelf aan gebouwd heeft. In zo'n geval plaatsen wij het slaaphefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank. Een deel van de elektriciteit leggen we aan. Afwerking van de wanden en de vloer doet de klant zelf, netzoals het in elkaar zetten van onze meubels en het plaatsen ervan. De RDW keuring regelen wij.  Wij kunnen de auto leveren of je regelt dat zelf. Kortom, er zijn veel mogelijkeheden om jouw droom camper te maken.

Meer informatie over onze elektrische camperS

Ben je enthousiast over onze unieke elektrische campers?

Tags: elektrische camper, actieradius elektrische camper