BDJ4 beschrijving en verkoopprijs

Beschrijving camper bankje voor Fiat Ducato camper
Met deze dinette maak je van je Ducato een 2 of 3 persoons buscamper. We leveren ook een RDW goedgekeurde dinette, daarmee heb je een volwaardige 4 of 5 persoons buscamer. Vraag naar de mogelijkheden! 

Het tweezits bankje zorgt in de Fiat Ducato camper voor gezelligheid. Draai je de voorstoelen om dan kan je aan tafel met z'n vieren eten of een kaartje leggen. Doordacht detail: de hoeken zijn afgerond waardoor je er niet tegenaan stoot.

BDJ4 De afmetingen bedragen hxdxb: 80 x 45 x 85 cm.

Een nieuwe versie met hogere rugleuning die tevens onder een hoek  naar achteren staan en dus comfortabeler zit is de BDJ44X. De afmetingen bedragen hxdxb: 110 x 55 x 85 cm.

Het tweezits bankje geeft je tevens veel bagageruimte. Om erbij te komen is het zitgedeelte scharnierend uitgevoerd.

 
De kussens zijn met het zelfde materiaal als de matrassen omtrokken. De stof is heel sterk, waterafstotend en toch ademend. En wil je de omtrekken wassen? Dat gaat heel gemakkelijk omdat de kussen omtrekken voorzien zijn van een rits.  
Een heel doordacht detail is het klittenband; hiermee zit het kussen van de rugleuning en van het zitgedeelte vast aan het bankje. Wegpiraten krijgen er geen vat op!  
Bij het bankje hoort een campertafel, groot genoeg om als eettafel te gebruiken. Onze campertafel is verschuifbaar en eventueel ook te verwijderen.

Verkoopprijs camper bankje voor Fiat Ducato camper

 
BDJ4, bankje incl. toebehoren, als bouwpakket, incl. BTW en excl. transportkosten. € 795,--

BDJ44X bankje incl. toebehoren, als bouwpakket, incl. BTW en excl. transportkosten.

 € 845,--

Tags: bouwpakket campermeubelen, bouwpakket camperkast, camperkast