BDJ1 beschrijving en verkoopprijs

Beschrijving dwars bed voor Fiat Ducato camper

 

Het ontwerp van het bed BDJ1 staat garant voor vele uren heerlijke nachtrust in je Fiat Ducato camper. Het bed is dwars geplaatst en blijft altijd op zijn plaats; bed opmaken voordat je gaat slapen is niet nodig. 

De afmetingen bedragen 192 x 135 cm.

Bij het plaatsen van het bed in de camper moet u zelf nog enkele balkjes op maat zagen en gaten boren.

Vanwege de afmetingen van het bed kunnen we het bed niet verzenden.

 

Het bed is voorzien van een speciale lattenbodem. De matras is 10 cm dik en heeft een hardheid van SG40. De gebruikte stof is waterafstotend maar toch ademend en dezelfde die gebruikt wordt bij de omtrek van de kussens op het tweezits bankje. De rits zorgt ervoor dat je de omtrek gemakkelijk kan wassen.

 
Onder het bed is veel bagageruimte. Deze is toegankelijk via de 2 achterdeuren en via schuifdeurtjes van binnen uit.   
In de bagageruimte is een apart vak over de hele breedte van het bed. De hoogte bedraagt 50 cm en de diepte bedraagt 48 cm; groot genoeg om een Porta Potti, een paar gasflessen en een huishoud accu een plekje te geven. Deze afscherming, inclusief vloer, is gemaakt van populieren multiplex om gewicht te besparen. Tussen dit vak en de twee achterportieren van de Fiat Ducato is nog een bagageruimte, die is toegankelijk via de achterportieren. Deze ruimte is groot genoeg voor bijvoorbeeld campingstoelen en een campingtafel.

Verkoopprijs camperbed voor Fiat Ducato camper

 

BDJ1, bed incl. toebehoren, als bouwpakket, incl. BTW en excl. transportkosten.  

 € 940,--

Tags: bouwpakket campermeubelen, bouwpakket camperkast, Ombouw Ducato camper, Ducato buscamper