Draaiplateau Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Toyota Proace

CamperfiXX levert voor de Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Toyota Proace camper model vanaf 2016 een draaiplateau. We hebben één model voor de bestuurdersstoel en één model voor de 1-persoons passagiersstoel. Voor het 2-zits bijrijdersbankje bestaat geen draaiplateau.

Wanneer je één van deze bestelwagens koopt moet je meteen bepalen of je een exemplaar met twee voorstoelen of een exemplaar met voorstoel en bijrijdersbankje koopt.  Later wisselen is namelijk duur dan wel onmogelijk. Met een bijrijdersbankje is het niet mogelijk om vanaf de voorste rij naar het campergedeelte te gaan. Wij adviseren daarom om een 1-persoons passagiersstoel te plaatsen.

De passagiersstoel zit beter dan het bijrijdersbankje. In het laatste geval heb je echter wel een zes persoons camper indien je onze RDW goedgekeurde slaapbank als 3-zitter monteert.

Veiligheid is belangrijk. Wij leveren deze draaiplateau's voor de Expert, Jumpy en Proace camper met een door de RDW erkend certificaat. Wij garanderen dan ook de goedkeuring door de RDW.

Verkoopprijs: passagierskant € 365, bestuurderskant met handremverlaging: € 395.

Tags: Peugeot Expert Camper, citroën Jumpy camper, draaiplateauToyota Proace