Camperkast voor de Fixxter L2

Camperkast voor de Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Toyota Proace

camperkast met variabele grootte voor de Fixxter L2

Soms wil je veel spullen meenemen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. De camperkast is dan helemaal vol. Maar  ga je met je camper een verhuisklus klaren dan heb je weinig aan al die kastruimte. Onze camperkast PRO-L2-Split is heel bijzonder, de grootte van de kast is variabel. 

De camperkast PRO-L2-Split vormt een camperinterieur samen met de camperkeuken met ingebouwde tafel PRO-UK, de RDW goedgekeurde slaapbank en het slaaphefdak.

Het maximale formaat van deze camperkast bedraagt, lengte x diepte x hoogte: 113 x 38 x 124 cm.

Onderaan deze pagina staat de verkoopprijs vermeld
Camperkast in twee delen, het onderste gedeelte is vast gemonteerd

De totale kast bestaat uit een onderste en een bovenste gedeelte. Beide gedeeltes hebben twee schuifdeuren. Het onderste gedeelte is vast in de camper gemonteerd. Omdat dit deel vast in de camper gemonteerd is voldoe je aan de eis van de belastingdienst inzake kwart tarief wegenbelasting. Wanneer je op vakantie gaat neem je de gehele camperkast mee. Je heb dan namelijk veel kastruimte nodig voor bijvoorbeeld kleding. 

Extra ruimte wanneer bovenste gedeelte verwijderd is

Wanneer je de Fixxter als dagelijkse auto gebruikt dan heb je weinig aan kastruimte met handige plankjes. Op de foto is het bovenste gedeelte verwijderd, op schouderhoogte heb je daardoor veel ruimte. Het verwijderen, en plaatsen, van het bovenste gedeelte gaat heel eenvoudig. De kast is licht van gewicht, dankzij het sterke en lichte berkenhout, en het vastmaken gaat heel eenvoudig met gemakkelijk te bedienen vleugelmoeren.

Tags: camper keuken Fixxter, camperombouw Peugeot Expert, camperombouw Citroën Jumpy