Home

open air slaaphedak
Stijlvolle en voordelige camper ombouw met een matrasbreedte van 140 cm

De CamperfiXX camperombouw is heel bijzonder, in onze Opel Vivaro, Renault Trafic, VW T5 en VW T6 camper kan je slapen op een breedte van 140 cm. Het bed in de vier persoons Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Toyota Proace is 133 cm breed. In een breed bed slaap je veel comfortabeler dan op een smalle matras met de gebruikelijke breedte van slechts 112 of 120 cm. Voor de genoemde auto's hebben we een RDW goedgekeurde slaapbank ontwikkeld zodat je veilig met 4 of 5 mensen op vakantie kan gaan. De camperombouw kunnen we geheel voor je verzorgen maar het ombouwen kunnen we ook samen met jou uitvoeren. Dat laatste levert een flinke besparing op. Klik hier op het Renault Trafic buscamper fimpje

We zijn op de markt gekomen met de Fixxter en Fixxter XXL. Deze zijn gebaseerd op de nieuwste type Peugeot Expert, Toyota Proace, Citroën Jumpy en Opel Vivaro. 

Klik hier voor informatie over de Fixxter en Fixxter XXL.

Camper ombouw met RDW goedgekeurde slaapbank

Onze slaapbank heeft een lengte van, naar keuze, 190 of 200 cm en de matrasdikte bedraagt maar liefst 10 cm. De slaapbank is verschuifbaar en is goedgekeurd voor heel veel merken en types bestelwagens. Zit je achterin dan heb je veel leefruimte en zit je voorin dan zit je vlakbij de tafel. Het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer en de verstelbare lendensteun zorgt voor een hoog zitcomfort. Klik Klik hier voor filmpje RDW goedgekeurde slaapbank.

Fiat Ducato 4 of 5 persoons buscamper

Natuurlijk wil je ook in een Fiat Ducato de mogelijkheid hebben om veilig te kunnen rijden met 4 of 5 personen. Vraag naar de mogelijkheden van onze gecertificeerde en comfortabele dinette.

Open huis ten tijde van Caravana Leeuwarden, 23 - 28 januari 2020

Net zoals afgelopen jaren houden we open huis ten tijde van de jaarlijkse Caravana in Leeuwarden. Je hoeft dus maar 18 kilometer verder te rijden en je ziet waar o.a. de Fixxter XXL vandaan komt. Daarnaast zijn er diverse firma's die zich hier presenteren. 

Voordelige  camperombouw, de mogelijkheden

En steek je graag de handen uit de mouwen? Wij plaatsen dan het (slaap) hefdak en de RDW goedgekeurde slaapbank en we leveren de meubels als bouwpakket. Zaken als isolatiewol, afwerk materiaal voor de vloer en vilt zijn bij ons te bestellen. De weging en de RDW keuring kunnen we voor je laten uitvoeren. Op deze manier wordt de camper ombouw wel heel voordelig en gemakkelijk! Dit zijn onze interieurs:

Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Toyota Proace camper

In 2016 is het nieuwe type van de Peugeot Expert, de Citroën Jumpy en de Toyota Proace op de markt gekomen. Inmiddels is dit drietal uitgebreid met de Opel Vivaro vanwege de overname van Opel door de PSA groep. Door het lage brandstofverbruik, de zeer goede wegligging en de compacte maten zijn deze auto's bij uitstek geschikt om als camper en als dagelijkse auto te gebruiken.

Wij hebben de Fixxter op basis van bovengenoemde auto ontwikkeld en uiteraard zit onze RDW goedgekeurde slaapbank in deze camper. Inmiddels hebben we een flink aantal van deze campers gebouwd en we hebben er eentje te koop staan.

En Klik hier voor meer informatie over de Fixxter.  

Klik hier voor informatie voor de Fixxters die te koop staan.    

 

Omdat er veel vraag is naar een langere Fixxter hebben we de Fixxter XXL ontwikkeld. Deze is 35 cm langer dan de standaard Fixxter, de binnenruimte is een stuk groter geworden. Klik hier voor meer informatie over de Fixxter XXL

 

Op een aantal pagina's en filmpjes laten we zien hoe je een VW T5 Transporter om kan bouwen tot een comfortabele vierpersoons VW T5 camper. Klik op de volgende pagina's:

Onze eerste CamperfiXX tutorial

Onze tweede CamperfiXX tutorial.

Het gemak van een CamperfiXX  camper

Een CamperfiXX camper is ontworpen in de praktijk. Dat kom je tegen in heel veel details, denk daarbij aan een handige apothekerslade in het keukenblok en een koellade. De verschuifbare goedgekeurde slaapbank zit goed vanwege de verstelbare lendensteunen en de zitmatras die onder een geringe hoek gemonteerd is. Wanneer de bank naar voren geschoven is zit je om de tafel. Wanneer je veel leefruimte nodig hebt dan schuif je de slaapbank naar achteren. De vrije vloer wordt niet ontsierd door een kwetsbare rails. 

Ervaar de vrijheid met je camperfixx camper 

Je CamperfiXX camper, zelf, door ons of samen gebouwd, geeft je ongekende mogelijkheden. Bezoek je graag een stad? Je vindt altijd wel een camping of camperplaats in de buurt. En trekken met een camper is een perfecte manier om een gebied te ervaren en er de sfeer te proeven. En als het weer onverwacht omslaat, rijd je vlot naar een ander gebied. Beleef de vrijheid die hoort bij vakantie vieren!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes op het gebied van campers? Schrijf je nu dan in voor onze nieuwsbrief.
Nieuwe producten van CamperfiXX , RDW goedgekeurde draaiplateaus

Vanwege grote vraag ernaar leveren we nu ook RDW goedgekeurde draaiplateus. Klik hier voor informatie draaiplateaus.

Tags: campermeubelen, VW T5 camper, Renault Trafic camper, camper bouwpakketten, bouwpakketten camperkasten, bouwpakketten camper keukens, doe-het-zelf camper keuken, camperombouw, RDW goedgekeurde slaapbank