Home


Stijlvolle en voordelige camper ombouw met een matrasbreedte van 140 cm

De CamperfiXX camperombouw is heel bijzonder, in onze Opel Vivaro, Renault Trafic, VW T5 en VW T6 camper kan je slapen op een breedte van 140 cm. Dat slaapt veel comfortabeler dan op een matras met de gebruikelijke breedte van slechts 112 of 120 cm. Voor de genoemde auto's hebben we een RDW goedgekeurde slaapbank ontwikkeld zodat je veilig met 4 of 5 mensen op vakantie kan gaan. De camperombouw kunnen we geheel voor je verzorgen maar het ombouwen kunnen we ook samen met jou uitvoeren. Dat laatste levert een flinke besparing op.

Camper ombouw met RDW goedgekeurde slaapbank

Onze slaapbank heeft een lengte van, naar keuze, 190 of 200 cm en de matrasdikte bedraagt maar liefst 10 cm. De slaapbank is verschuifbaar. Zit je achterin dan heb je veel leefruimte en zit je voorin dan zit je vlakbij de tafel. Het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer en de verstelbare lendensteun zorgt voor een hoog zitcomfort. Op dit filmpje zie je hoe het werkt.

Fiat Ducato 4 of 5 persoons buscamper

Natuurlijk wil je ook in een Fiat Ducato de mogelijkheid hebben om veilig te kunnen rijden met 4 of 5 personen. Vraag naar de mogelijkheden van onze RDW goedgekeurde dinette.

kasten, keukens, slaaphefdaken en slaapbanken voor de camperombouw

En wil je alles zelf doen? De doe-het-zelf bouwpakketten van CamperfiXX B.V. maken dat mogelijk. Wij leveren voor veel merken en typen bestelwagens bouwpakketten van camperkasten en camperkeukens. Ook onze slaaphefdaken en onze RDW goedgekeurde slaapbank kan je zelf monteren en zaken als isolatiewol, zonnepanelen en vilt zijn bij ons te bestellen. Daarnaast geven we advies over indeling, isolatie en keuze van bestelauto die je wilt gaan ombouwen. 

Bezoek onze stand  op de camperbeurs in Hardenberg, 29 en 30 september en 1 oktober 2017. Kom langs en ervaar hoe uniek ons camper interieur is. Ook op de camper Expo 2018 in Houten, 23 - 25 maart 2018, zijn we present.

Voor de zelfbouwers

Voor de zelfbouwers

Op een aantal pagina's en filmpjes laten we zien hoe je een VW T5 Transporter om kan bouwen tot een comfortabele vierpersoons VW T5 camper. Klik op de volgende pagina's:
Aanbod Renault Trafic L2H2

Aanbod Renault Trafic L2H2

Op dit moment wordt op grote schaal bestelauto's van het type Renault Trafic L2H2 aangeboden. Het zijn ex-overheid auto's met weinig kilometers op de teller. Ze worden als marge auto aangeboden, extra interessant voor de particulier! Inmiddels bouwen we voor een aantal klanten en voor ons zelf een Renault Trafic L2H2 camper. Klik hier om onze Renault Trafic L2H2 camper projecten te volgen. Klik hier om een Renault Trafic L2H2 camper te gaan huren.

Onze eerste CamperfiXX tutorial

Onze tweede CamperfiXX tutorial.

Het gemak van een CamperfiXX  camper

Een CamperfiXX camper is ontworpen in de praktijk. Dat kom je tegen in heel veel details, denk daarbij aan een handige apothekerslade in het keukenblok en een koellade. De verschuifbare goedgekeurde slaapbank zit goed vanwege de verstelbare lendensteunen en de zitmatras die onder een geringe hoek gemonteerd is. Wanneer de bank naar voren geschoven is zit je om de tafel. Wanneer je veel leefruimte nodig hebt dan schuif je de slaapbank naar achteren. De vrije vloer wordt niet ontsierd door een kwetsbare rails. 

Ervaar de vrijheid met je camperfixx camper 

Je CamperfiXX camper, zelf, door ons of samen gebouwd, geeft je ongekende mogelijkheden. Bezoek je graag een stad? Je vindt altijd wel een camping of camperplaats in de buurt. En trekken met een camper is een perfecte manier om een gebied te ervaren en er de sfeer te proeven. En als het weer onverwacht omslaat, rijd je vlot naar een ander gebied. Beleef de vrijheid die hoort bij vakantie vieren!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes op het gebied van campers? Schrijf je nu dan in voor onze nieuwsbrief.
Nieuw product van CamperfiXX 

CamperfiXX levert inmiddels meer dan 80 verschillende camperkeukens en kasten. Toch komen er geregeld nieuwe modellen bij. Ons laatste ontwerp is de camperkeuken UKT5T en bedoeld voor een 4 persoons VW T5 korte wielbasis 140 cm breed bed. Klik op de afbeelding voor meer informatie over de nieuwe camperkeuken.

vw t6 camperkeuken camperfixx

Tags: camper bouwpakketten, bouwpakketten camperkasten, bouwpakketten camper keukens, doe 't zelf camperkast, doe-het-zelf camper keuken, zelfbouwcamperkasten, RDW goedgekeurde slaapbank