Home

open air slaaphedak
de Fixxter en Fixxter XXL, compacte 4, 5 of 6 persoons campers

Klik hier voor informatie eerste compacte elektrische 4 persoons camper, de e-Fixxter XXL

Klik hier voor informatie over de eerste extra compacte 4 persoons camper, de e-Fixxter

Nieuw zijn de Fixxter en Fixxter XXL compacte campers. Deze zijn gebaseerd op de nieuwste type Peugeot Expert, Toyota Proace, Citroën Jumpy en Opel Vivaro. Deze campers zijn verkrijgbaar in 2 lengtes. De slaapbank is RDW gekeurd en is verschuifbaar zonder kwetsbare rails op de vloer. De breedte, in neergeklape positie, bedraagt maar liefst 135 cm. De lengte van het bed bedraagt maximaal 210 cm! De maximale hoogte is minder dan 2 meter en het brandstofverbruik is opvallend laag. Kortom, de ideale 4, 5 of 6 persoons vrije tijdauto die dagelijks te gebruiken is.  Bekijk hier video Fixxter XXL en e-Fixxter

Door inruil hebben we verkregen een unieke 4 persoons Renault L2H2. Deze zuinige camper is voorzien van een Wallas Duo combi apparaat, daarmee kook je en verwarm je op diesel. De slaapbank heeft een formaat, in ligpositie, van 200 x 140 cm! Perfect onderhouden, slechts 165.000 KM. Vraagprijs € 24.500.

vivaro camperombouw

Samen een Fixxter bouwen

Ook is het mogelijk samen een Fixxter of Fixxter XXL te bouwen. Wij plaatsen het slaaphefdak en de goedgekeurde slaapbank. De meubels leveren we in elkaar gezet en wel. Het oppervlak behandelen mag je zelf doen, net zoals het plaatsen. Wij regelen de RDW keuring. Gemak dient de mens, desgewenst leveren we isloatie materiaal en een deel van het elektriciteit net kunnen we voor je aanleggen. 

Handleiding camperombouw Citroën Jumpy L3 naar Fixxter XXL

We hebben een handleiding gemaakt voor de Fixxter camperombouw. Je kan zien hoe we van een Citroën Jumpy L3 een Fixxter XXL maken. Hier zie je de handleiding Camperombouw Citroën Jumpy. Omdat de Peugeot Expert, de Opel Vivaro en de Toyota Proace nagenoeg identiek zijn kan je ook voor de ombouw van die bestelwagens deze handleiding raadplegen.

Klik hier voor informatie over de Fixxter en Fixxter XXL.

Camperombouw VW T5/T6 en Opel Vivaro/Renault Trafic

De CamperfiXX camperombouw is heel bijzonder, in onze Opel Vivaro, Renault Trafic, VW T5 en VW T6 camper kan je slapen op een breedte van 140 cm. In een breed bed slaap je veel comfortabeler dan op een smalle matras met de gebruikelijke breedte van slechts 112 of 120 cm. Voor de genoemde auto's hebben we een RDW goedgekeurde slaapbank ontwikkeld zodat je veilig met 4 of 5 mensen op vakantie kan gaan. Klik Klik hier voor filmpje RDW goedgekeurde slaapbankDe camperombouw kunnen we geheel voor je verzorgen maar het ombouwen kunnen we ook samen met jou uitvoeren. Dat laatste levert een flinke besparing op. 

Verhuur Elektrische camper

Huur je liever onze elektrische camper? Ook dat kan, klik hier voor informatie verhuur elektrische camper

Dit zijn onze camper interieurs:

Peugeot Expert, Citroën Jumpy en Toyota Proace camper

Fixxter en Fixxter XXL te koop

Wij hebben nagenoeg altijd wel een Fixxter of Fixxter XXL te koop staan.

Klik hier voor informatie voor de Fixxters die te koop staan.    

 

Op een aantal pagina's en filmpjes laten we zien hoe je een VW T5 Transporter om kan bouwen tot een comfortabele vierpersoons VW T5 camper. Klik op de volgende pagina's:

Onze eerste CamperfiXX tutorial

Onze tweede CamperfiXX tutorial.

Het gemak van een CamperfiXX  camper

Een CamperfiXX camper is ontworpen in de praktijk. Dat kom je tegen in heel veel details, denk daarbij aan een handige apothekerslade in het keukenblok en een koellade. De verschuifbare goedgekeurde slaapbank zit goed vanwege de verstelbare lendensteunen en de zitmatras die onder een geringe hoek gemonteerd is. Wanneer de bank naar voren geschoven is zit je om de tafel. Wanneer je veel leefruimte nodig hebt dan schuif je de slaapbank naar achteren. De vrije vloer wordt niet ontsierd door een kwetsbare rails. 

Ervaar de vrijheid met je camperfixx camper 

Je CamperfiXX camper, zelf, door ons of samen gebouwd, geeft je ongekende mogelijkheden. Bezoek je graag een stad? Je vindt altijd wel een camping of camperplaats in de buurt. En trekken met een camper is een perfecte manier om een gebied te ervaren en er de sfeer te proeven. En als het weer onverwacht omslaat, rijd je vlot naar een ander gebied. Beleef de vrijheid die hoort bij vakantie vieren!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes op het gebied van campers? Schrijf je nu dan in voor onze nieuwsbrief.
Nieuwe producten van CamperfiXX , RDW goedgekeurde draaiplateaus

Vanwege grote vraag ernaar leveren we nu ook RDW goedgekeurde draaiplateus. Klik hier voor informatie draaiplateaus.

Tags: campermeubelen, VW T5 camper, Renault Trafic camper, camper bouwpakketten, bouwpakketten camperkasten, bouwpakketten camper keukens, doe-het-zelf camper keuken, camperombouw, RDW goedgekeurde slaapbank